Kamis, 23 Desember 2021

Socialogue

Socialogue

slika.png

UVOD
NFT je skraćenica za token koji nije zamjenjiv, jedinica podataka pohranjena na blockchainu koja certificira digitalno sredstvo kao jedinstveno i neponovljivo. Prvi NFT projekt pokrenut je davne 2015. godine, no 2021. je kada tržište zaista krene. Zapravo, reći da "polijeće" nije dovoljno reći.

U usporedbi s drugim i trećim tromjesečjem 2021., obujam trgovanja NFT-om porastao je za 704%. Tri mjeseca je vrijeme potrebno za takav rast. Uz sve više tvrtki koje lansiraju vlastiti NFT, slavne osobe, kripto, financijski i drugi stručnjaci ga podržavaju, a sve prednosti koje tehnologija ima - NFT će ostati. No, dok je industrija još uvijek u povojima i kreće se vrlo brzo, ima puno toga za poboljšati.

Eto, Socialogue će zasjati. Socialogue objedinjuje sve brzorastuće prostore: NFT, blockchain, Metaverse i društvene mreže. Sve spojeno u jednu platformu. Izgrađena je uzimajući najbolje prakse u industriji i čineći ih još boljim. I naravno prevladati nedostatke.

 

Što je projekt Socialogue?
Socialogue je potpuno autonoman i transparentan, kao i orijentiran na klijenta. Novija povijest pokazuje da je prije ili kasnije sve usredotočeno na društvene platforme koje korisnike podvrgavaju strogoj cenzuri. Sa Socialogueom i njegovim DAO okvirom, to se nikada ne bi dogodilo. Ova platforma je napravljena za ljude.

Socialogue NFT Marketplace dio je platforme koja je kreirana i kojom se trguje. Platforma se temelji na Ethereum blockchainu, ali radi bez naknade za plin. Socialogue stvara sučelje vrlo jednostavno za korištenje. Ethereum blockchain omogućuje glatke i sigurne transakcije. Suradnja s Immutable X znači nula troškova plina na platformi. Samo tržište je jednostavno za korištenje i jednostavno. Sučelje prilagođeno korisniku i nula troškova plina stvaraju ugodno iskustvo za sudjelovanje u Sociologu.

Tržište nudi razne NFT-ove za ispis: umjetnost, fotografije, videozapise, glazbu, kratke isječke, e-knjige, pa čak i pravi NFT. Izgradnja NFT-a na platformi jednostavan je i lak proces. Nema koraka na putu do uspjeha. Socialogue nudi sve alate za jednostavan i zabavan proces stvaranja NFT-a.

slika.png

NFT SOCIJALNA PLATFORMA
Socialogue NFT društvena platforma donosi sav utjecaj društvenih medija u NFT prostor. Važnost društvenih značajki na platformama mijenja igru. Prevladava nedostatke industrije i pruža neograničene mogućnosti društvu.

Članovi Socialoguea mogu pisati postove, lajkati, dijeliti, komentirati ili slati izravne poruke korisnicima bilo koje platforme. Aktivnim sudjelovanjem u zajednici, član može stvoriti vlastite sljedbenike i dobiti nagradu. Prilika s sljedbenicima u digitalnoj ekonomiji nikad nije bila veća.

 

Socialogue cijeni transparentnost. Postavljanje profila koji drugi članovi zajednice mogu vidjeti je jednostavno. To omogućuje kreatorima, kolekcionarima ili drugim članovima da ispričaju svoje priče, pa čak i pokažu prikupljene NFT-ove (slika 2). Također je potrebna stroga provjera za kreatore sadržaja kako bi zajednica bila sigurna. Socialogue ima sve značajke društvene platforme. Sposobnost komunikacije unutar platforme stvara dodatnu sigurnost i bliže odnose. Za nove prilike i više samopouzdanja.

 

Identificiranje PROBLEMA
“NOVA DIGITALNA EKONOMIJA JE ODLIČNA, ALI IMA LEKCIJA ZA POBOLJŠANJE”

  • NEDOSTATAK IZRAVNE KOMUNIKACIJE:  Postoji mnogo načina za izgradnju NFT zajednice. Kanali poput Discorda ili Twittera omogućuju razvoj sljedećeg. Ali graditi zajednicu ne znači graditi odnose. Mnogi talentirani kreatori i znatiželjni kolekcionari propuštaju priliku za suradnju zbog nedostatka izravnog kontakta.

  • VISOKI TROŠKOVI PLINA ETHEREUM:  Ethereum je najpopularniji blockchain koji tvrtke danas istražuju i ugrađuju u svoje poslovanje. Statistike pokazuju da Ethereum blockchain koriste dvadeset i četiri od pedeset tvrtki koje su navedene. Unatoč tome što je izvrsna tehnologija, Ethereum ima nedostatak, koji značajno utječe na NFT prostor - to je cijena goriva. Dana 5. kolovoza 2021. implementirana je nadogradnja u Londonu kako bi transakcije s Ethereumom bile predvidljivije, ali naknade za plin i dalje sprječavaju mnoge pojedince da sudjeluju u prostoru.

RIJEŠENJE

  • SIGURNO PITANJE:  Nakon prvog, nedostatak izravne komunikacije i višestruki kanali u igri mogu uzrokovati da pojedinci izgube novac. NFT prostor, kao i sve ostalo, ima crno-bijelu stranu. Tužna istina je da neki beskrupulozni ljudi koriste društveni inženjering i druge trikove kako bi nekoga skrenuli s utabane staze u repliciranu NFT trgovinu. Sve-u-jednom platforma je puno sigurnije i praktičnije rješenje.

NEMA OPCIJE DA SE TO NAPRAVI

  • BUDUĆNOST:  S rastom industrije, NFT i Metaverse su budućnost. Vrlo se temelji na korisničkom iskustvu. Članovi zajednice imaju mnogo načina da izraze svoje mišljenje, ali nemaju mogućnost izravnog utjecaja na promjenu.

  • KLIMATSKA KONTROVERIJA:  I kriptovalute i NFT-ovi kritizirani su zbog njihovog utjecaja na potrošnju energije i klimatske utjecaje. Ovaj problem je stvaran i raširen. Alternativni način korištenja tehnologije je neophodan.

 

SVE U JEDNOM
Kao cjelovita platforma, Socialogue pruža dodatnu prednost za sigurnost i iskustvo. Sve što je na dohvat platforme - društvene veze, tržišta, metaverzum igara i još mnogo toga. Sve što je potrebno današnjim obožavateljima NFT-a na jednom mjestu. Socialogue je primijetio da su se sudionici NFT soba morali oslanjati na više platformi za informacije, komunikaciju, ispis i druge svrhe. I samo po sebi je razumljivo da će korištenje jedne platforme umjesto više platformi služiti industriji i njenim korisnicima.

 

NFTOMIC

  • NAKNADE:  Platforme koriste autorske naknade za kupnju NFT podova uglavnom iz dva razloga - da nagrade respektabilne korisnike i osiguraju stabilnost zajednici.

  • PRIZNANJE:  Na platformi Socialogue cijeni svakog nositelja NFT-a. Kao kompliment, svaki vlasnik NFT-a dobiva člansku značku senatora. Među ostalim korisnicima prepoznati su kao članovi DAO Senata, koji mogu glasovati i odlučivati o budućnosti Socialoguea.

  • DAO:  Jedinstvena struktura DAO-a transformira angažman zajednice. Svaki nositelj programa NFT Socialogue postaje član DAO Senata. Cilj je bio imati što više članova senata koji će oblikovati budućnost Socialoguea i cijelog NFT prostora. Članovi senata sudjeluju u glavnim odlukama Socialoguea.

  • TOKEN:  Lansiranje tokena održat će se u prvom tromjesečju 2022. Socialogue će nagraditi svakog vlasnika NFT-a.

  • ZARADITE:  Održavanje NFT Socialoguea i članstvo u zajednici otvara mnogo načina da zaradite u stvarnom gospodarstvu. Sudjelovanje u zajednici, donošenje odluka u DAO Senatu i druge aktivnosti je od koristi.

DRUŠTVENI NFT TOKEN

  • METAVERZUM: Socialogue  nudi uzbudljivo iskustvo na Metaverse. Jedan od ekskluzivnih odjeljaka Metaverse je DAO Senat, gdje se održavaju sastanci, glasovanje, rasprave i druge aktivnosti.

  • OSOBNO:  Kao bliska i jedinstvena zajednica, nositelji NFT-a koji su članovi Senata imaju privatnu grupu za raspravu o nadolazećim promjenama, odlukama i budućnosti platforme.

  • PODRŠKA:  Kao jedna velika obitelj, Socialogue nudi podršku i pomoć svojim članovima. Socialogue Senat ima izravan kontakt s administratorima platforme radi dodatne podrške i brige.

 

PUTOPIS

2021 Q1-Q3img

  • Provedite dubinsko istraživanje tržišta. Riješite pravne probleme.
  • Dizajniranje platforme Socialogue. Primijenite vodeće savjetodavno iskustvo.

4. kvartal 2021. img

  • Izdanje NFT kolekcije i pokretanje Socialogue (Beta).
  • Blockchain integracija u platformu. NFT Airdrops.
  • Osnivanje DAO Senata.

2022 Q1-Q2img

  • Pokrenuti Socialogue tokeni, DAO Senate Metaverse, Socialogue Metaverse i platforme pune verzije.
  • Integracija funkcija tokena i tipke.

2022 Q3-Q4

  • Pokretanje aplikacije Socialogue za iOS i Android.
  • Unapređenje funkcionalnosti zajednice - uvođenje grupnih razgovora, privatnih grupa i priznavanja članova putem pametnih ugovora.

 

Za više informacija:
Web stranica:  https://www.socialogue.com/
Bijela knjiga:  https://www.socialogue.com/d143f264fb86a1cb3543b99e519442fe.pdf
Twitter:  https://twitter.com/SocialogueNFT
Facebook:  https://facebook. com/Sociallogue
Telegram:  https://t.me/Socialogue
Instagram:  https://instagram.com/socialoguenft/
Discord:  https://discord.com/invite/Socialogue
Media:  https://medium.com/@ Socijalog

 

Autor: 

Bitcointalk korisničko ime: Hugo Lloris
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853532
Telegram Korisničko ime: @MarioKacang
Novčanik: 0xa8348ae131e5E6380AC3141E1882B1cB3152d72a

Tidak ada komentar:

Posting Komentar