Rabu, 26 Januari 2022

Bunny Girl Universe

Bunny Girl Universe


Bunny Girl Universe je ogroman svijet virtualne stvarnosti koji koristi blockchain tehnologiju za blisku integraciju igrača i digitalnih zečica. U svemiru Bunny Girl igrači ne samo da mogu uživati u zabavi druženja s Bunny Girl, već ih također mogu koristiti za zaradu novca za vas.

Bivši glavni predsjednik Predsjedništva Twittera Jack Dorsey, koji je nedavno napustio gigant društvenih medija kojeg je bio suosnivač kako bi pokrenuo svoju tvrtku za plaćanja, predvidio je da će bitcoin na kraju zamijeniti američki dolar.

Pretplatite se sada na Forbesov CryptoAsset & Blockchain Advisor i otkrijte sjajne NFT i kripto blockbustere spremne za dobit od 1000%

Cijena bitcoina, nakon što je porasla na visini u posljednjih 12 mjeseci, pala je naprijed posljednjih tjedana, izgubivši od vodećih razmišljanja više od 30% svoje vrijednosti u samo mjesec dana. Nedavni pad cijene bitcoina pogodio je cijenu ethereuma, koja je pala za 20%.

Međutim, Bitcoin je sofisticirano skočio nakon Dorseyjeva tweeta, preokrenuvši trend pada na summitu posljednjih nekoliko dana da je dodatak od 5% na cijenu bitcoina na vrhu u posljednja 24 sata postao vrlo star i potaknuo cijenu ethereuma i šire tržište kriptovaluta.

Potpišite se sada za pomilovanje CryptoCodex, dnevni bilten za kripto željne. Pomažući vam da shvatite svijet bitcoina i kriptovaluta, cijeli radni dan

VIŠE OD FORBESCrypto predviđanja cijena: CEO Exchange upozorava da bi 2022. mogao doći do pada Bitcoina usred ogromnog Ethereuma, BNB-a, Solane, Cardana i XRP-a, Billy Bambrough

Jack Dorsey govorio je na bitcoin konferenciji ranije ove godine zajedno usred velikog rasta cijena bitcoina koji je … [+] katapultirao kriptovalute u stratosferu.

 

Getty Images

Dorsey je, odgovarajući reperici Cardi B u vezi s Twitterom, koja je pitala "da se držimo zajedno što misliš da će kriptovaluti zamijeniti dolar?", odgovorio je: "Da, bitcoin hoće."

Ranije ovog mjeseca, Dorsey je napustio Twitter kako bi započeo punu energičnu eru u svojoj tvrtki za plaćanja, nedavno preimenovanoj u Block, koja uključuje Square i Cash App.

Dorsey je godinama bio uzbrdica za bitcoin, često govoreći o izgledima za bitcoin u intervjuima i otvaranju objekata temeljenih na bitcoinima na Twitteru i Squareu. Dorsey je postavio Paraga Agrawala kao glavnog povjerenika podružnice Twittera, u prvi plan glavnog povjerenika za tehnologiju tvrtke koji je snažno animirao u Twitterovim decentraliziranim tehnološkim projektima.

“Da nisam na Squareu ili Twitteru, radio bih gotovo s bitcoinom”, rekao je Dorsey na konferenciji o bitcoinima u Miamiju u lipnju. U to doba, rekao je "obje tvrtke imaju ulogu u finiranju".

U kolovozu je Dorsey tvitao da će “bitcoin kombinirati vrlo suprotstavljenu zemlju” i “na kraju [] svijet”.

Nakon svog predviđanja bitcoina, Dorsey je udružio Teslinog glavnog administratora Elona Muska u ismijavanju ideje weba 3 temeljenog na kriptogramu, koji je trebao biti nasljednik weba 2.0 utemeljenog u Silicijskoj dolini koji je doveo do dominacije interneta Googlea, Facebooka, Microsofta i Amazona .

“Je li netko vidio web3? Ne mogu ga locirati”, napisao je Musk na Twitteru, kada je Dorsey odgovorio: “Negdje je zajedno okružen a i z” mislio da je to prijedlog tvrtki tehnološkog rizičnog kapitala (VC) Andreessen Horowitz koja je nedavno uložila milijarde u uzrok problema ispred web3.

“Ne posjedujete 'web3', tvitao je Dorsey. “VC-ovi i njihovi [ograničeni prijatelji] dobivaju. To nikada neće izbjeći njihovim poticajima. To je u konačnici centralizirani entitet koji je nekada bio oznaka za razmjenu. Znajte što ste jednom spomenuli da se upustite.”

Web3 hype potaknut je ove godine rastućim cijenama nekih kriptovaluta i nezamjenjivih tokena (NFT) s namjerom da uspostave svoje nasljeđe i rebranding Facebooka u Metu.

"Upravo oponašajući NFT-ove, web3 i metaverse platforme su susjedna prirodna izjava o tome kako smo u interakciji, odnosima i komunikaciji usred svake podružnice", rekao je šef papirologije Meta Mark Zuckerberg u prošlomjesečnom intervjuu.

CryptoCodexA reci da nisam kriv, dnevni bilten za kriptoenergetike

VIŠE OD FORBESU.S. Može li 'prigrliti kriptovalutu 2022.'-Ogromna predviđanja cijene Bitcoina i Ethereuma otkrila Billy Bambrough

Cijena bitcoina skočila je u daljini ispred nas, iznenada skočivši nakon predviđanja Jacka Dorseyja da će bitcoin … [+] zamijeniti američki dolar i potaknuti cijenu ethereuma i podružnice kriptovaluta.

 

#BunnyGirlUniverse #BunnyGirlNFT #BNGTToken #BNGT #NFT #Metaverse #Play2Earn #Pancake #Binance

Coinbase

Bitcoin, stvoren prije više od deset godina u znak priznanja globalnoj financijskoj krizi 2008., našao je svoju nišu kao "digitalno zlato", rijetka, decentralizirana, digitalna imovina od koje su se neki ulagači, pa čak i tvrtke i zemlje počeli suzdržavati kao zgrtanje vrijednosti i zaštita od inflacije i rizika.

Prošle godine, spretno poznati swashbuckler Paul Tudor Jones otvorio je pionirska vrata nakon što je proglasio bitcoin "najbržim konjem za preokret" inflacije koju je vidio u odnosu na horizont pandemije Covid-19 i tiskanja novca na velikim pozicijama.

U međuvremenu, softverska tvrtka za prodor u situaciju MicroStrategy počela je uračunavati bitcoin u svoj odnosni list, što je dovelo do toga da je tvrtka za električne automobile Elona Muska Tesla u siječnju 2021. kupila bitcoin vrijedan 1,5 milijardi dolara. Ove godine, El Salvador je usvojio bitcoin kao svoju nacionalnu valutu uz američki dolar i počeo kupnju bitcoina.

Sve je to pomoglo da cijena bitcoina poleti s najnižih vrijednosti od 4000 USD po bitcoinu u ožujku 2020. na najviših 69 000 USD prošlog mjeseca. Kolosalni rast cijene bitcoina nadmašen je dobicima uočenim dodanim manjim kriptovalutama, uključujući ethereum i nekolicinu ethereum rivala, jednako uredno kao i prikladno nazvani memecoini kao što su dogecoin i shiba inu.

Prošlog mjeseca, Hillary Clinton, bivša predsjednička nada u SAD-u i tajnica za otkrivanje podataka ispod predsjednika Baracka Obame, upozorila je da bi porast bitcoina i kriptovaluta mogao potkopati status valute koja nije prijateljski nastrojena američkog dolara.

Međutim, drugi ne vide bitcoin kao ikada zamijeniti dolar i dopunske, posljedično nazvane fiat, valute s gledištem.

“Mislim da je masovni razgovor o bitcoinu ili bilo kojoj kriptovaluti koja zamjenjuje fiat valutu kontraproduktivan”, rekao je istraživač Mark Cuban prošle godine.

 

Pridružite se društvenim mrežama Bunny Girl Universe:

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Hugo Lloris
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853532
Telegram Korisničko ime: @MarioKacang
Adresa novčanika: 0xa8348ae131e5E6380AC3141E1882B1cB3152d72a

Tidak ada komentar:

Posting Komentar